Facebook
Youtube
Google
NETWORK SYSTEMAz automata hálózatépítés

Felejtsd el a hagyományos módszereket.
Nem kell többet ismerőseidet, barátaidat zaklatni.

A Network System forradalmi marketing megoldásokat kínál neked a hálózatépítés során felmerülő összes munkafázis területén, amivel ÚJ DIMENZIÓBA emeljük ezt a tevékenységet.
A NETWORK SYSTEM sokkal többet tud annál, hogy csak az új ügyfeleket szerezzen neked.
KULCSRAKÉSZ RENDSZERT KAPSZ!

1.) Új ügyfelek felkutatása és automatikus tájékoztatása.
2.) Profi ügyfélzárás és utógondozás.
3.) Hatékony csapatépítés, oktatás és információ átadás.

A rendszer használatához nincs szükséged informatikai ismeretekre.
Tőlünk készen kapsz mindent, amit 8 fantasztikus informatikai rendszer egybegyúrásával értünk el.

HÁLÓZATÉPÍTÉS ÚJ DIMENZIÓJA
HÁLÓZATÉPÍTÉS ÚJ DIMENZIÓJA
HÁLÓZATÉPÍTÉS ÚJ DIMENZIÓJA
1) ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOK AUTOMATIZÁLÁSA

Automata rendszerünk segítségével akár telefonhívás nélkül találhatsz új vevőket vagy hálózatépítőket üzletedhez! Így felépítheted a saját automata pénztermelő gépezeted, mindössze néhány lépés segítségével.

A rendszer helyetted dolgozik a nap 24 órájában, profi módon elvégezve az új jelöltek tájékoztatását. Neked csak azokkal kell felvenned a kapcsolatot, akik érdeklődnek üzleti ajánlatod vagy terméked iránt. Ez gyakorlatilag megfelel az első beszélgetésnek, az üzleteddel való ismerkedésnek. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy megspórolod az utazásra, a fél órás beszélgetésre, és a “kötelező” kávézásra fordított időt és annak költségeit. A legfontosabb dologról nem is beszélve megkímélheted magad a sok visszautasításól azaz a „NEM”-ektől”. Sőt a kifogásokkal sem kell foglalkoznod, mert nem lesznek.

Többet nem kell barátaid zaklatnod, hívogatnod!

2) TELJES KÖRŰ ONLINE MARKETING RENDSZER

A Network System rendszerében az automatikus folyamatok profi eszközökkel valósulnak meg. Nem lesz szükséged weboldal készítéssel kapcsolatos tudásra, nálunk “kulcsrakészen” kapod meg az egyedi elkapó oldalakat, amivel újabb és újabb vevőket, ill. üzletépítőket találhatsz hálózatodba. 

Egyedi automata hírlevél küldő rendszerünk is segítségedre lesz, hogy lépésről-lépésre, minden emberi beavatkozás nélkül tudd a megfelelő információkat eljuttatni azokhoz, akik érdeklődnek ajánlatod iránt. Az online marketing szakember által elkészített hírleveleket készen kapod meg a rendszerrel együtt. Bemutatkozó üzleti videókat az érdeklődők a saját időbeosztásuk szerint tudják megnézni. 

Profi módon akarsz hirdetni online felületeken? Csemegézhetsz a szakemberek által összeállított fizetett hirdetési csomagjaink között, amellyel gyorsan online jelenlétet tudsz magadnak teremteni. Sőt te magad is egy gombnyomással ingyenes megoszthatod Facebook oldaladon a landingpage oldalakat és hirdetéseket. 

A rendszer tartalmazni fog elkapó oldal sablonokat és szerkesztőt, aminek segítségével korlátlan számú landing page-t tudsz létrehozni.

Ezeket mind kulcsrakészen kapod a rendszerrel együtt.

3) INFORMÁCIÓS KÖZPONT – WEBKONFERENCIA TEREM

Mint mindannyian tudjuk, az élő bemutatók népszerűsége leáldozóban van, így hát célszerű elkezdeni használni a Network System által használt eszköztárakat és a webkonferencia termet. Csak egy számítógép/okostelefon és Internet kell hozzá, hogy a jelöltjeid csatlakozhassanak előadásodhoz, képzésekhez. Ezzel kényelmessé tesszük az együttműködést. 

Könnyen növekszik általa a csapatod, és a jelöltjeid motivációja. Ha pedig valaki nem tudott részt venni a konferencián, oktatáson – semmi probléma, a webinárium felvétele mindig elérhető, és elküldhető! Az egyik leggyakrabban használt funkciója a rendszernek az „A levél küldés partner/feliratkozóknak" kiküldése. Az információkat, új híreket a csapatod részére az összes embernek egy gombnyomással el tudjuk juttatni. Ezt megtehetjük akár írásos akár videóüzenet formájában. 

A csoportodban dolgozó partnereid minden információhoz, hírhez azonnal hozzá jutnak. Sőt a rendszer eltárolja időrendi sorrendben az üzeneteket és bármikor megtekinthetők a Network Systembe.

Blogot tudsz írni. Kérdőívet, teszteket tudsz beállítani.

4) ONLINE KÉPZÉSI RENDSZER

A Network marketing rendszereknél kiemelt jelentősége van a megfelelő színvonalú oktatásra és képzésre és profi útogondozásra. 

Minden érdeklődőnek lehetősége van, hogy ingyen beregisztráljon a Network Systemes oldaladon, ahol rendelkezésére áll több speciális munkafüzet a „Network System Útmutató + Üzletépítési Receptkönyv + Network System Tudástár” + "Oktató videók" és az „Érdeklődő” felületet. Ezen a felületen célirányosan összeállított videókat helyezhetsz el az MLM üzleteddel kapcsolatban.
A segédanyagok közérthető formában bemutatják az új jelöltnek, hogy a Network Systemmel nagyon könnyen tudják üzletüket építeni.

Az oktatási rendszerben a Te és munkatársaid rendelkezésére fognak állni , hogy minél nagyobb tudásra tehess szert az online és offline hálózatépítéssel kapcsolatban egyaránt – legyél akár vezető, akár kezdő hálózatépítő. Ezen a felületen mindent megtalálsz amire szükséged van az üzletépítés során, legyen az videó, bemutató anyag, előadás vagy oktató anyag. Minden oktató anyagunkat a saját számítógépedre le tudod tölteni.
A rendszer az új partnerek elindításában is nagy segítséget fog nyújtani a kezdő partnereknek arról, hogy mit és hogyan érdemes csinálniuk, amikor másoknak akarják ajánlani az üzletet vagy terméket. 

Külön kialakítottunk vezetőknek, kulcsembereknek oktatási felületet.

5) RENDEZVÉNYEKRE TOBORZÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Hívd el kollégáidat, ismerőseidet a következő nagyrendezvényre, szemináriumra! 

A Network System segítségével nem kell többé egyesével telefonálgatnod, és mindenkit külön hajkurásznod. Egyedi rendezvényoldalainkkal új jelöltek, kollégáid csupán egy kattintással jelezhetik szándékukat, így máris teljes képet kaphatsz arról, hogy kik és hányan jönnek a soron következő szemináriumra. 

Ezentúl nem kell üres széksoroktól tartanod egy rendezvényeken.

Hatalmas segítségedre lesz a rendezvények toborzását elő segítő rendszerünk legyen szó akár új jelöltről vagy akár csapat tagról van szó.

6) ÉRDEKLŐDŐ FELÜLET

A Network System érdeklődő felülete segítséget nyújt abban, hogy egy helyen a helyes döntéshez szükséges információk megtalálhatóak legyenek. Ezt a belső felületén találod meg. Itt célirányosan összeállított rövid videókat találsz. 

Ez a speciális zárt felület gyakorlatilag megfelel az utógondozásnak, a lezárásnak. A rendszer ezt automatikusan csinálja a te nevedben. Az érdeklődők mindenről korrekt tájékoztatást kapnak. 
Sőt a te nevedben a rendszer elíndít egy másodkörös hírlevél küldési sorozat, amely segít az új jelölteknek a helyes döntés hozatalában.

7) TUDÁSBÁZIS

A Network System Tudásbázisában MINDEN információ megtalálható, ami az adott üzletággal kapcsolatos. Ezt az oldalt arra használhatod, hogy mindent aktuális és fontos információt megtalálj és napra kész legyél a világon körülöttünk zajló eseményekkel kapcsolatban. 
Ez egy kérdezz - felelek oldal, ahol a munkatársaid anonim módon tehetnek fel kérdéseket és a csapat vezetői adnak rá választ.

A Network System több éves fejlesztés eredménye, amelyben a következő területeken dolgozó szakemberek vettek részt: 
Rendszerszervező informatikus, 
20 éves tapasztalattal rendelkező MLM-es szakember, 
Profi programozó, 
Online marketinges szakember, 
Grafikus kiadvány szerkesztő, 
Facebook és Google hirdetésekkel foglalkozó specialista.

8) PROFI HIRDETÉSI CSOMAGOK

Egyedi hirdetési csomagjaink segítséget nyújtanak abban, hogy a lehető legprofibbb módon reklámozhasd üzleti projektedet az olyan közösségi oldalon, mint a Facebook vagy az Instagram.

Ha szeretnéd megspórolni a sikertelen hirdetések tesztelésébe ölt időt, pénzt és energiát, akkor bízd szakembereinkre oldala(i)d hirdetésének kidolgozását.

Működő, kész rendszerek
ÍME EGY KIS ÍZELÍTŐ,AZ ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉRRŐL
Network System értékesítési tölcsére
ÍME EGY KIS ÍZELÍTŐ,
Network System értékesítési tölcsére
MIBEN FOG SEGÍTENI NEKED A NETWORK SYSTEM RENDSZERE?

A Network Systemet a TE általad képviselt MLM-es vállalkozásodra tudjuk kialakítani.

• Kulcsrakész rendszert kapsz. Használata nem igényel semmilyen informatikai tudást.
• Profi előre összeállított hirdetési csomagjainkkal és landing-page oldalakkal azonnal elkezdheted bevételed növelését.
• Biztosítjuk azt a speciális tudást, ami nélkülözhetetlen egy online rendszer hatékony működése során.
• A csoportodban dolgozó összes partnered ugyanezt a rendszert tudja használni olyan módon, hogy mindenki névre szóló weboldalt kap, és miden érdeklődőt a saját oldalára irányítja a rendszer.
• Villámgyorssá teszi a marketingmunkát.
• A rendszer a gyakorlatban többszörösen bizonyított!
• A rendszer sikeresen fog neked segíteni az új ügyfelek felkutatásában, tájékoztatásában, profi lezárásban, a pozitív döntésük meghozatalában. Új partnerek elindításában, hatékony csapatépítésben és oktatásban!

A Network Systemben kétféle termékcsomagot különböztetünk meg.

Builder csomagok (- Standard, - Professional, - Advanced). Ügyfélszerzési modul
Networker csomagok (- Standard, - Professional, - Advanced) Ügyfélszerzési, utógondozási, oktatási, csapatépítési modul

Működő, kész rendszerek

Akik már használják a Network Systemet.

Mosaic projekt
NETWORKER Csomag
Crypto Ninja
Szabó Zoltán
NETWORKER Csomag
Demo csomag
HÁLÓZATÉPÍTŐ VAGY?

Szeretnéd megismerni, hogyan tudod hatékonyan használni online marketing eszközöket a hálózatépítés során, akkor nézd meg az itt található videókat. 

Miért válaszd a Network Systemet?
Builder csomag. Demo verziója.
Netwoker csomag. Demo verzió.
Network System Értéke
A Network System segítségével hogyan lesz egy ismeretlen személyből, elkötelezett partnered!
Értékesítési tölcsér a siker záloga!
Builder kontra Networker csomag
Dinamikus weboldal